Byggledare/Projektledare till SYSTRA Region Syd

Byggledare/Projektledare till SYSTRA Region Syd

Vem är du?
SYSTRA växer! 2018 anställer vi flera nya medarbetare i Sverige och i Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. SYSTRA är framgångsrika och för närvarande är vi ett 20-tal bygg- och projektledare på SYSTRA i Sverige. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

Vi expanderar inom verksamheten och söker efter dig som idag är byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör inom infrastruktur såsom väg, järnväg och anläggning och som vill utvecklas hos SYSTRA.

Vi söker både dig som har stor erfarenhet eller några år i branschen. Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA.

SYSTRA vill gärna komma i kontakt med dig som vill jobba med bygg- och projektledning inom:

  • Väg och Järnväg
  • Betong, Bro
  • Anläggning
  • Beläggning/Asfalt
  • Berg/Geoteknik
  • Drift & Underhåll
  • VA/Ledningar
  • Besiktningar

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att vi ska kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer att förekomma, är körkort ett krav.

Har du frågor eller funderingar ? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och om SYSTRA.

Om företaget:
SYSTRA, ett internationellt konsultföretag med huvudkontor i Paris, är idag en av världens största aktörer inom masstransporter såsom Höghastighetsjärnväg, Metro, Tunnelbana, Spårväg, Väg och flygplatser. SYSTRA har bland annat varit delaktiga i ca 50% av världens byggda och planerade Höghastighetsjärnvägar samt Tunnelbanor. Ostlänken är ett av SYSTRA Sveriges större projekt i dagsläget, en 65 km lång höghastighetssträcka mellan Stavsjö och Sillekrog via Nyköping.

Vi utformar och designar de säkraste och mest effektiva, kompletta transportsystemen inom infrastruktur. Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet av järnvägsanläggningar i Sverige, främst inom signalsäkerhet för järnväg med expertkompetens inom bland annat signalställverk, linjeblock, fjärrstyrning, vägskydd, ATC och ERTMS. Vi har även bred kompetens inom tex lågspänning, kraftförsörjning, kontaktledning, kanalisation, tele, väg, vatten, byggnadsverk, miljö, geoteknik, BIM, projekt- och byggledning etc.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Affärsområdeschef: Magnus Bornmark
Tel: 0703-45 36 99, 010-685 06 26
Epost: mbornmark@systra.com

HR: Sandra Enhol
Tel: 079-068 01 60, 010-685 07 05
Epost: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Då vi nu går in i sommartid kommer vi att hantera alla ansökningar vid sista ansökningsdag.
Vi vill nu också passa på att önska dig en fortsatt fin sommar!

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Box 851, SE-191 28 Sollentuna, Sweden