Byggledare med inriktning Järnväg

Byggledare med inriktning Järnväg

Om jobbet:
Sugen på nya utmaningar? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 7000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med detta flera Bygg- och projektledare runt om i landet! Så, vill du utvecklas? Kom och gör det tillsammans med oss!

Du som söker till oss är idag byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör, med 3 års erfarenhet eller uppåt, inom infrastruktur; såsom väg, järnväg och/eller anläggning. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet.

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område. Vi jobbar med både stora och mindre projekt och har flertalet ramavtal nationellt och lokalt.

Din placering kommer initialt vara Jönköping men flera nya kontor runt om i regionen kommer öppnas inom kort. Resor i tjänst kommer förekomma som en naturligdel av jobbet då samarbete över kontoren ses som en självklarhet.

Vem är du:
Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör eller har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Vidare har du några års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör.

Du som söker har några av följande erfarenheter:
• Järnvägsprojekt
• Projekt i utförandeskedet
• Produktions – och etapplanering i olika skeden

Meriterande är om du är bekväm med entreprenadjuridiska bestämmelser så som AB 04 och/eller ABT 06.

Vidare är det viktigt att du är både kunnig och noggrann eftersom dina insatser spelar stor roll för många berörda – både i nuet och i framtiden. Som person är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och jobbar aktivt för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Uppskattar du en dynamisk, mångkulturell arbetsmiljö med högkompetenta medarbetare som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA. Då vi inom kort går in i semestertider kommer vi svara och hantera alla ansökningar efter sista ansökningsdagen.

Vi vill passa på att önska dig en riktigt härlig sommar!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Anders Lövgärd, bitr. Affärsområdeschef, Project Management
Tel: 010-6850616
Mail: alovgard@systra.com

Namn: Sandra Enhol Blomqvist, HR-chef
Tel: 010-6850705
Mail: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökningen med: Byggledare med inriktning järnväg
Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA