Bygg- & Projektledare med erfarenhet inom samhällsbyggnad till Karlstad & Göteborg

Bygg- & Projektledare med erfarenhet inom samhällsbyggnad till Karlstad & Göteborg

Variation berikar!
SYSTRA AB har haft en väldigt positiv tillväxt och gjort många värdefulla rekryteringar av nya medarbetare och vunnit flera fina projekt under de senaste åren. Trenden håller i sig vilket innebär att vi har behov av att växa ytterligare. Vi söker nu rätt person som vill arbeta tillsammans med oss i infrastrukturprojekt.

Du som söker får gärna ha ett annorlunda CV eller en annorlunda bakgrund, du kanske är;

  • Platschef som vill utvecklas som projektledare eller byggledare
  • Konsult inom väg, gata, VA, belysning, bro etc. som är sugen på att jobba med projektledning och vara med och bygga upp SYSTRA
  • Projektledare, byggledare, uppdragsledare som antingen vill projektleda våra medarbetare eller våra projekt.
  • Byggkonsult eller järnvägskonsult som vill fortsätta utvecklas med oss.
  • Entreprenadingenjör/projektingenjör som har erfarenhet av produktionsstyrning och entreprenadjuridik.
  • Intern projektledare inom infrastruktur eller bygg som vill testa konsultrollen.
  • Projektingenjör

Om jobbet
Du kommer bli en del av oss på affärsområdet Projekt & Byggledning i Region Väst, som består av projektledare och byggledare som jobbar med allt från små besiktningsuppdrag till projektledning av stora multidisciplinära projekt.

Vi befinner oss i en uppbyggnads- och tillväxtfas och det innebär att du kommer trivas om du tycker om att utveckla, inspirera, ta ansvar, tänka nytt, påverka etc. Vi är ett mindre företag med snart 250 medarbetare i Sverige, men med det stora företaget i ryggen med 8 000 medarbetare runt om i världen. Vi har visioner och planer och vi vill bli förstahandsvalet för konsulter och beställare även på den svenska marknaden!

Om du uppfattar möjligheten att få vara med och bygga upp vårt affärsområde i Region Väst som en spännande utmaning så tveka inte att höra av dig!

Vem är du?
Vår ambition är att skapa flera dreamteam med placering i Göteborg eller Karlstad och söker därmed nyckelpersoner att bygga vidare runt. Du tycker således om att påverka och utvecklas och du intresserar dig för både teknik, affär och människa.

Du har goda kunskaper inom bygg eller infrastruktur. Vi tror att du har en akademisk examen som högskole- och civilingenjör (inget krav), men vi vet att du har erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom området. Vi ser gärna att du i dagsläget arbetar på ett teknikintensivt företag.

För att uppfylla kraven från våra kunder krävs att du kan grundläggande svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och som vill medverka till nya arbetssätt och lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda alla anställda en god utveckling. Förutom intressanta och lärorika uppdrag och utbildningar så innebär det även mentorskap. Är du erfaren så förväntas du bidra genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och är du mindre erfaren erbjuds du en mentor.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder är du precis den vi söker!

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll både som specialist och/eller generalist inom tekniken eller som någon form av ledare.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med nästan 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. Vi driver infrastrukturprojekt i alla olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.

SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till över 200 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se och tveka inte att kontakta oss!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Karlstad-Bygg-&-Projektledare-%28Samh%C3%A4llsbyggare%29-till-Karlstad-&-G%C3%B6teborg/685423701/

SYSTRA – Confidence moves the world

Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Regionchef Gary Gustafsson
076-1800796
ggustafsson@systra.com

Bitr. Affärsområdeschef Anders Lövgärd
010-6850616
alovgard@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA