Bygg- och projektledare till Malmö

Bygg- och projektledare till Malmö

Om jobbet:
SYSTRA växer! Under året som har gått, har vi anställt flera nya medarbetare för att kunna tillgodose kundernas behov på marknaden. Detta är en positiv trend som vi ser kommer hålla i sig även under 2019. SYSTRA håller just nu att på ett framgångsrikt sätt bygga upp sin verksamhet inom Bygg- och projektledning och vi undrar där med om du också vill vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur tillsammans med oss?

Nu utökar vi och expanderar inom verksamheten, i både Sverige och Norden, och söker dig som idag är byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör inom infrastruktur, såsom väg, järnväg och anläggning och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Beroende på din bakgrund och erfarenhet, kan du jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:

• Järnväg och väg
• Anläggning
• Beläggning/Asfalt
• Berg/Geoteknik
• Drift & Underhåll
• VA/Ledningar
• Besiktningar

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område.

I början kommer din stationeringsort vara på vårt nyöppnade kontor i Malmö, men då vi expanderar kommer möjlighet för annan placering förekomma. Du kommer vidare ha ett brett samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses som en självklar del i arbetet.

Vem är du:
Du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med några års- till livslång arbetslivserfarenhet från byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör.

Vidare är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och jobbar aktivt för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska spårket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Peter Ragnarsson
Tel: 070-569 51 31
Mail: pragnarsson@systra.com

Namn: Sandra Enhol
Tel: 079-068 01 60
Mail: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Box 851, SE-191 28 Sollentuna, Sweden