Bygg- och Projektledare, Norra Sverige

Bygg- och Projektledare, Norra Sverige

Om jobbet:
Vill du utvecklas och är sugen på nya utmaningar? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med över 7000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med detta erfaren Bygg- och projektledare till de norra delarna av Sverige! Så, vill du utvecklas? Du är då välkommen att göra det tillsammans med oss!

Du som söker till oss är idag byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör inom infrastruktur; såsom väg, järnväg och/eller anläggning. Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka samt utveckla vår verksamhet och kan beroende på din bakgrund och erfarenhet jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:

• Järnväg (BEST)
• Väg/Gata
• Anläggning
• Betongkonstruktioner/Broar
• Beläggning/Asfalt
• Berg/Geoteknik
• Drift & Underhåll
• VA/Ledningar
• Besiktningar

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område. Vi jobbar med både stora och mindre projekt och har flertalet ramavtal nationellt och lokalt.

Då vi expanderar söker vi nya medarbetare i hela norra regionen. Initialt kommer din stationeringsort vara på vårt kontor i Östersund men möjlighet för annan placering kommer att finnas då nya kontor planeras att öppnas. Du kommer vidare ha ett brett samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses en självklar del i arbetet.

Vem är du:
Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör eller har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt genom flera års praktisk erfarenhet. Vidare har du fem års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör.

Som person är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och som aktivt jobbar för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

På grund av sommarledighet kommer vi hantera alla inkomna ansökningar efter sista ansökningsdag. Vi vill passa på att önska dig en riktigt härlig sommar!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Kontaktuppgifter:
Namn: Anders Lövgärd, bitr. Affärsområdeschef, Project Management
Tel: 010-6850616
Mail: alovgard@systra.com

Namn: Sandra Enhol Blomqvist, HR-chef
Tel: 010-6850705
Mail: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com

Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA