Bygg- och projektledare till Karlstad

Bygg- och projektledare till Karlstad

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Bli en del av vårt team!

Infrastrukturen i Norden utvecklas i en rasande fart, något som kräver expertis och kunnande. Vi utökar vår organisation ytterligare och söker i samband med detta fler bygg-och projektledare till våra kontor i Göteborg och Karlstad.

Om jobbet
Som bygg- och projektledare på SYSTRA fungerar som konsult i infrastrukturprojekt. Våra tjänster består av:

  • byggplatsuppföljning (BPU)
  • byggledning
  • projektledning
  • produktionsstöd
  • beställarstöd
  • rådgivning
  • besiktning

Du kommer att arbeta i varierande projekt, beroende på till dina kunskaper, erfarenheter och intressen. Vi utför uppdrag inom till exempel järnväg och väg, anläggning, beläggning/asfalt, berg/geoteknik, drift & underhåll, VA/ledningar och besiktning.

Vi erbjuder stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet och du kommer att ha ett brett samarbete med våra kunder och med våra övriga kontor. Resor i tjänst ses en självklar del av arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som är som trivs med ett självständigt arbete med mycket olika kontakter. Du arbetar bra tillsammans med andra och relaterar till såväl kunder som kollegor på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare planerar du ditt arbete på ett effektivt sätt och säkerställer att dina leveranser håller hög kvalitet.

Du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör, eller har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Vidare har du några års erfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare, entreprenadingenjör eller motsvarande. Har du erfarenhet av järnväg är det en merit.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Då resor i arbetet förekommer är B- körkort ett krav.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett jobb med stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Vi erbjuder vi dig moderna och trevliga lokaler med smidigt och centralt läge.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

SYSTRA – Confidence moves the world

Frågor? Välkommen att kontakta oss!
Gary Gustafsson, Regionchef Väst, Project Management
010-685 06 22
ggustafsson@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com Märk ansökan: “Bygg- och projektledare Karlstad”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA