BID-Manager till växande företag

BID-Manager till växande företag

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Bli en del av vårt team!

För att fortsätta säkra en hållbar tillväxt söker vi nu efter en erfaren BID-Manager vars främsta arbetsuppgift blir att strategiskt, framgångsrikt och aktivt driva vår anbudsprocess framåt.

Om jobbet
Som BID Manager hos oss jobbar du tätt tillsammans med våra affärsområdeschefer och affärsutvecklingschef för att säkerställa vår position på marknaden. Tillsammans skapar ni varaktiga och hållbara affärsrelationer med såväl kunder som aktieägare och partners.

Du är en nyckelperson som koordinerar, leder och fördelar arbetet med anbud, både vid helhetsåtaganden och vid ramavtal. Du kommer bland annat att:

  • säkerställa och ansvara för att leverera kvalitetssäkra anbud, från beslutsfattning till signering av kontrakt
  • ta fram underlag och implementera anbudsstrategier
  • identifiera och organisera kommande anbud
  • jobba tätt tillsammans med legal och projektorganisationen för att säkerställa att anbudsprocessen hanteras enligt SYSTRAS etiska riktlinjer

Du ingår i vår nordiska BID-team och samarbetar med övriga BID-Managers i norra Europa. Du kommer att utgå från ett av våra kontor i Göteborg, Stockholm eller Malmö, det som passar dig bäst. Resor i tjänst kommer att förekomma och ses som en naturlig del av arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som har god kunskap inom, och erfarenhet av, att aktivt jobba med anbudsprocessen. Har du flerårig erfarenhet från samhällsbyggnadsbranschen och infrastruktur är det en merit. Du har en högskoleutbildning inom industriell ekonomi, civilingenjör, management eller motsvarande.

Du trivs med att ha mycket olika kontakter och har lätt för att bygga nya relationer. Vidare har du förmåga att se möjligheter och identifiera affärsmöjligheter och trivs med ansvar som bygger på att skapa förtroende och intresse runt vårt erbjudande.

Du arbetar bra tillsammans med andra och relaterar till dom på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad och har en förmåga att både se både helheten som detaljer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du behöver även behärska engelska på en grundläggande nivå i tal och skrift.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett jobb med stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i ditt arbete hos oss.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är i en mycket expansiv fas vilket medför att du får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören/rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är ett av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter. SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige.

SYSTRA – Confidence moves the world

Frågor? Välkommen att kontakta
Bruno Susak, VD SYSTRA Norden
0722-40 40 90
bsusak@systra.com

Sandra Enhol Blomqvist, Nordisk HR-chef
0790-68 01 60
senhol@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk din ansökan med “Bid-manager”

Välkommen med din ansökan redan idag-tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA