Senior Projektingenjör till Göteborg

Senior Projektingenjör till Göteborg

Om jobbet:
Vill du jobba på ett av världens ledande konsultbolag inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg? Just nu söker vi en erfaren Projektingenjör till vårt team som arbetar med höghastighetsjärnväg i Sverige. Projektgruppen består av såväl erfarna som juniora medarbetare, teamets arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och samarbete i en positiv och prestigelös miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter både nationellt och internationellt.

I tjänsten som projektingenjör kommer du att jobba i multidiciplinära projekt med breda kontaktytor såväl internt som externt. Förutom att leda och koordinera, inom projekten gällande höghastighetsjärnväg, kommer du även samordna med övriga sektioner inom bla. väg, mark och VA, för att tillsammans leda projekten framgångsrikt i mål.

Vidare kommer du identifiera kommande behov och utveckling, implementera best practices, riskanalys och arbeta provaktivt med teamet för att effektivt nå projektens delmål.

Som Projektingenjör kommer du ha flera kontaktytor såväl internt som externt och jobba tätt ihop med våra kollegor både nationellt och internationellt. Resor i tjänsten kommer därför att förekomma och ses som en naturlig del av arbetet.

Vem är du:
Vi söker dig med några års relevant arbetslivserfarenhet som projektkoordinator inom Järnväg, BEST eller motsvarande och som vill ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss!

Troligtvis jobbar du idag på ett teknikintensivt bolag som konsult, beställare och/eller entreprenör. Utbildningsmässigt ser vi att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område.

För att bli framgångsrik i rollen som projektingingenjör hos SYSTRA ser vi att du har ett sinne för analys, metodik, struktur och prioritering. Du trivs med att ständigt förbättra vår leverans och erbjudande inom projektstyrning. Vidare har du ett öga för detaljer och räds inte att lyfta och agera på eventuellt identifierade utmaningar.

Då du kommer ha stora kontaktytor såväl internt som externt ser vi också att du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med din omgivning. Du är en god kommunikatör och känner dig bekväm med att prata inför grupper, såväl medarbetare som inför ledande positioner inom organisationen.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, noggrann och lösningsorienterad. Du är en stark team player som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person som trivs med att jobba på ett multikulturellt företag där den ena dagen inte är den andra lik.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att vi ska kunna tillgodose våra kunders behov.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Linnéa Almqvist, HR-partner
073-765 40 66
lalmqvist@systra.com

Skicka ansökan till:nordic_hr@systra.com
Märk mailet med ”Senior Projektingenjör, Göteborg”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA