Vilka vi är

Vilka vi är

SYSTRA lever efter mottot ”confidence moves the world” vilket innebär att vi samlar all den kompetens och erfarenhet som krävs för att erbjuda helhetslösningar för projekt inom transportinfrastruktur och samhällsbyggnad.

Vi följer varje projekt från start till mål, erbjuder kompletta lösningar och anpassar oss efter kundens behov. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, ritare, miljö- och hållbarhetsspecialister, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, landskapsarkitekter, geologer och hydrogeloger, byggplatsuppföljare/byggledare – listan kan göras lång. Vi finns här för våra kunder och med mer än 30 års erfarenhet på den svenska marknaden, och över 60 år internationellt, blickar vi fram emot nya trender för att skapa framtidens lösningar!

SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är två av Europas ledande företag inom transportområdet. De bygger och driver trafik på alla världens kontinenter, till exempel har de ansvar för all kollektivtrafik i Paris, med sina 50 000 passagerare per timma och 308 miljoner passagerare per år.

SYSTRAs teknikområden

  • HSL, MRT OCH LRT – HÖGHASTIGHETSJÄRNVÄG, TUNNELBANA OCH SPÅRVÄG
  • MILJÖ OCH GEOTEKNIK
  • PROJEKT- OCH BYGGLEDNING
  • RAIL – KONVENTIONELL JÄRNVÄG
  • SAMHÄLLSBYGGNAD
  • VDC-BIM & TECHNICAL COORDINATION

SYSTRA – från start till idag!

2018-2022 SYSTRA AB är idag i en stark tillväxtfas i Sverige med 14 kontor i Sverige samt i Köpenhamn och Oslo.
2017 SYSTRA AB bildas genom en namnändring från Dalco Elteknik.
2016 SYSTRA köpte svenska Dalco Elteknik, en av Sveriges främsta aktörer inom signalsystem för järnväg.
1992 SYSTRA fick sitt namn vid fusionen av franska SOFRERAIL och SOFRETU.
1961 RATP grundade SOFRETU (franska Society of studier och transportprojekt i städerna), ett stadsbyggnadsdesign och byggföretag.
1957 SYSTRA grundades i Paris av SNCF (Frankrikes motsvarighet till svenska SJ, Statens järnvägar). Företaget hette då SOFRERAIL

Läs mer om våra jobb runt om i världen på www.systra.com eller här.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA