SYSTRA rankas nu bland de tio största internationella designfirmorna inom transport
15-Augusti-2017

SYSTRA rankas nu bland de tio största internationella designfirmorna inom transport

SYSTRA rankas nu bland de tio största internationella designfirmorna inom transport. Detta tillkännagavs i juli av den amerikanska tidningen Engineering News-Record (ENR), den nya positionen, från nummer 11 2016, bekräftar företagets dynamiska drivkraft för att utöka sin horisont.

Det här är en bred kategori som omfattar flygplatser, broar, vägar, kanaler, lås, muddring, marina anläggningar, pirar, järnvägar och tunnlar, bland annat, så det är en riktig upplevelse för SYSTRA att komma in i topp 10.

Denna rankning är utöver vårt nummer två position i masstransitering och järnvägs- och nummer 14-position i broar bland internationella designföretag, per transportsegment i december 2016 ENR-rankning.

I 2017-rankningarna som just publicerades, höll vi också stadigt på nummer 42 i Top 225 International Design Firms; En generalistkategori som omfattar alla verkstadsområden och marknadssegment.

ENR-rankingen, baserad på årliga intäkter i hemlandet och utomlands, anses vara den normala åtgärden inom den internationella verkstadsindustrin. De strävar efter att bygga upp byggnadsindustrin genom att genomföra årliga undersökningar av sina nyckelområden och kreditvärderingsföretag som är verksamma inom entreprenad-, ingenjörs-, arkitektur- och miljötjänster, bland andra discipliner.

Läs mer på Engineering News-Record

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA