SYSTRA publicerar sin 2016 Aktivitetsrapport
11-September-2017

SYSTRA publicerar sin 2016 Aktivitetsrapport

SYSTRAs 2016 Aktivitetsrapport är nu tillgänglig. Titeln “Våra framsteg är dina framsteg”, betonar i rapporten SYSTRAs framgångar under det senaste året, inklusive många av våra flaggskeppsprojekt, liksom våra åsikter om transporttrender.

Kommenterar 2016 Aktivitetsrapport, SYSTRA’s CEO Pierre Verzat sa:

“The title of the Activity Report reflects our commitment to our clients: we succeed when we help our clients to be successful. Our mission is to deliver world-class projects and provide insightful consultancy that helps move society forward. By enabling mass mobility, our work strengthens communities, increases social inclusion and improves people’s access to employment and education. I am proud of the work our talented people deliver.”

Höjdpunkter från 2016 inkluderar:

Klicka på bilden för att komma åt rapporten.

2016 var ett år för att konsolidera och bygga på de senaste åren av tillväxt och cementera vår position som ett starkt och robust företag. Det var ett särskilt ambitiöst år när det gäller internationell expansion. Vi gick in i två nya marknader - Sverige och Australien - och utvidgade väsentligt vår verksamhet i Brasilien och Storbritannien.

Vi fortsatte också med att vinna betydande nya affärer runt om i världen, säkra fyra tunnelbanekontrakt i Indien, plus tunnelbaneavtal i Malaysia och Indonesien. I Mellanöstern valde vi att utöka Dubais spårväg, medan vi i Afrika vann kontraktet för Dakar Regional Express Train. I Frankrike skrev vi vårt sjätte kontrakt för Grand Paris Express, ett av de mest ambitiösa automatiserade tunnelbaneprojekten i världen.

SYSTRA är ett företag som är både fjädrande och diversifierat, illustrerat av vår breda geografiska närvaro i 80 länder och bredden av vår expertis över alla transportlägen och i alla led i projektets livscykel.

*December 2016

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA