SYSTRA firar 60 år av tekniska framgångar
8-Juni-2017

SYSTRA firar 60 år av tekniska framgångar

SYSTRAs berättelse började för mer än 60 år sedan. Den 6 juni 1957 skapade SNCF järnvägsdesign och byggföretaget SOFRERAIL och markerade början på äventyret SYSTRA. Resten är historia. Fyra år efter SOFRERAILs bildande, 1961, etablerade RATP dotterbolaget SOFRETU (franska Society of studier och transportprojekt i städerna), ett stadsbyggnadsdesign och byggföretag. Sammanslagningen av dessa två enheter 1992 skapade SYSTRA.

Sedan starten har våra transportprojekt gjort det möjligt för människor över hela världen att få tillgång till sysselsättning och utbildning. Vi har levererat system som har förvandlat städer och bundit samman samhällen.

Som specialister på kollektivtrafik och rörlighet studerar vi framtida trender som kommer att påverka hur människor bor, arbetar och reser. Vi tänjer kontinuerligt på gränserna för transportteknik och är med och formar morgondagens transportsystem.

Vårt uppdrag är viktigare än någonsin i dagens globala ekonomiska och politiska miljön. Masstransport för ihop människor och ger tillgång till nya möjligheter. Vi är stolta över den roll som våra medledare spelar för att skapa en bättre och mer sammanhängande värld.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA