SYSTRA AB bygger upp kompetensen brokonstruktion
17-Januari-2020

SYSTRA AB bygger upp kompetensen brokonstruktion

Förvärvet av International Bridge Technologies (IBT) bekräftade SYSTRAs internationella position som en global specialist inom broteknik, och 2019 slog SYSTRA rekordet med världens längsta bro som sträcker sig 34,1km över hav.

Nu satsar SYSTRA AB på att utveckla brokonstuktion på ett lokalt plan. Med Sara Lundgren på plats, som är en erfaren brokonstruktör, inleds arbetet. Sara kommer senast från Tyréns som avdelningschef för brokonstruktörerna i Malmö & Helsingborg. Nu kommer Sara gå in som vår nya regionchef inom affärsområde Samhällsbyggnad/Civil Design i region syd, där en av hennes arbetsuppgifter kommer vara att utveckla affärsområdet ytterligare tillsammans med affärsområdeschefen Gustav Silverin och teamet.

"Jag ser mycket fram emot denna möjlighet att bygga vidare på SYSTRAs varumärke i Sverige och nu är det dags för mig att bygga ett lag, som kan upprätthålla SYSTRAs höga kvalité och kompetens på den lokala och nationella marknaden, vilket känns väldigt kul och spännande.” hälsar Sara Lundgren.

Målsättningen på sikt är att utveckla brokonstruktion i hela norden. På så vi kan vi erbjuda experter inom brokonstruktion lokalt samtidigt som vi fortsatt kommer kunna erbjuda expertkunskap med våra internationella kollegor inom SYSTRA Group.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA