Välkommen till SYSTRA

Välkommen till SYSTRA

Med över 30 års erfarenhet av hållbart resande är SYSTRA en framträdande aktör inom transportinfrastruktur och samhällsbyggnad i Norden. Internationellt är SYSTRA världsledande inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana och spårväg.

SYSTRA AB
Idag har SYSTRA över 300 medarbetare i Norden, fördelade på 14 kontor i Sverige samt i Köpenhamn och Oslo. Med utgångspunkt i kundens behov arbetar SYSTRA med projekt i alla skeden; från tidiga utredningar till färdig anläggning. Den ständiga framåtandan, utvecklingen, starka teamkänslan och höga kompetensen har gett SYSTRA en självklar plats i branschen hos såväl myndigheter och kommuner som privata företag.
Sedan etableringen i Sverige, år 1987, har SYSTRA genomfört fler än 1500 uppdrag. Utvecklingen är fortfarande i sin linda och om 10 år är vårt mål att vara en av det ledande företaget i Norden vad gäller tjänster inom samhällsbyggnad generellt och transportinfrastruktur specifikt.
Under rubriken Tjänster kan du läsa mer om vad vi har att erbjuda.

SYSTRA Internationellt
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana och spårväg. SYSTRA kan skryta med flertal imponerande rekord. Däribland inblandning och delaktighet i över hälften av världens alla byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. Läs mer om våra jobb runt om i världen på www.systra.com eller här.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA